Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
3 mars 2021

Anmäl dig till Almis digitala e-handelsevent.

- öppnas i nytt fönster

E-handeln fortsätter att växa med rekordfart och öppnar upp för helt nya affärsmodeller och affärsmöjligheter. Idag kan i princip allt säljas på nätet, oavsett om det handlar om produkter eller tjänster. Se till att även du och ditt företag möter kunderna där de vill möta dig. På nätet.


Den 14 april håller Almi Halland ett e-handelsevent där vi tillsammans med två experter på ämnet ger dig konkreta och smarta tips på vägen mot en framgångsrik e-handelsförsäljning.

En av experterna på plats heter Karin Lundberg och är marknadschef på Proove AB. Hon kommer att berätta om vikten av att bygga varumärke för att öka sin e-handel. Karin har lång erfarenhet av marknadsföring och har tidigare arbetat som marknadschef på både Scorett och Varbergs Kusthotell. På eventet kommer hon att prata om sin resa med Telldus – allt från att skapa en ny visuell identitet men även hur man digitalt når ut till nya kunder. Karin delar med sig av sina erfarenheter och berättar hur hon ser på dagens digitala möjligheter där allt är möjligt, bara man vet sitt ”why”.

Du kommer också möta Kristofer Hillhammar som kallar sig själv för en ”e-handelsnörd”. Han har arbetat med digitalisering och e-handel i 18 år, och är idag operativ chef och produktchef på e-handelsleverantören Jetshop. Han är dessutom delägare och styrelsemedlem i e-handlaren Northern Spirit och chatbotmarknadsföringsbolaget Dialogtrail. Kristofer har under alla sina år i branschen fokuserat mycket på att trendspana inom e-handel och digitalisering av retail. På e-handelseventet kommer han att dela med sig av de senaste trenderna och ge handfasta tips och trix för att förbättra din e-handel.

Det är klart du ska delta! 
Anmäl dig till eventet här