Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 21 december 2021

  Nyhetsbrev för december 2021

  I detta nummer av Almi Hallands nyhetsbrev kan du läsa om Daniel Carlsson som driver Ästad vingård och om nystartade rekryteringsbolaget We Exist som inte behövt ringa en enda kund. Här finns också information om exportprogrammet som är till för dig som vill utveckla framgångsrika internationella affärer och om Next Level - Hallands entreprenörsdag i Varberg som arrangeras i januari. Mer läser du i vårt nyhetsbrev!
 2. 17 december 2021

  "Vi måste bli bättre i klassen"

  Den 8 december arrangerade WomEngage ett seminarium om kvinnors företagande: varför ser det ut som det gör i Sverige och vad man kan göra för att ändra på detta. Från Almis sida deltog Sara Brandt, vice vd.
 3. 13 december 2021

  Vill du delta i årets Exportprogram i Halland?

  Deltagare i exportprogrammet får möjlighet att benchmarka med andra företag med liknande utmaningar, bli utbildad inom aktuella områden och få individuell stöd av internationaliseringsexperter för att ta fram en handlingsplan för företagets internationalisering.
 4. 6 december 2021

  Vi tar dig till Next Level 2022!

  VD/Konsult, Företag eller uppfinnare? Redo för nya utmaningar? Då är detta platsen för dig.
 5. 2 december 2021

  Digitaltolk kammade hem priset Årets Framtidsgasell och Supergasell

  För 22:a året i rad utsåg Dagens industri Sveriges mest snabbväxande företag. Efter förra årets digitala prisutdelningar var det i år revansch för de fysiska galorna runt om i Sverige där 21 länsvinnare har prisats.