Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Styrelsematchning Värmland
Utvärdera tillväxtmöjligheterna med externa styrelseledamöter.

Styrelsematchning

Utvärdera tillväxtmöjligheterna med externa styrelseledamöter

 

Nu har du möjlighet att med hjälp av experter på styrelserekrytering se över vilka tillväxtmöjligheter som externa styrelseledamöter kan ge ditt företag. Utifrån ditt företags mål och vision får du en kompetens- och kravprofil för en eventuell styrelseledamot. Parallellt med det arbetet görs en motsvarande profilering för styrelsekandidater. Sista steget är en matchning där du i individuella möten får träffa kandidater som passar dina behov.

 

Ta reda på om detta är något för ditt företag

Så här går det till:

 

1. Analys av ditt företags behov. Du får stöd att identifiera önskat läge utifrån företagets mål och värderingar. Du får också en inventering av nuvarande styrelseledamöters styrkor samt en GAP-analys mellan nuläge och önskat läge.

2. Matchning av dina behov mot de kandidater som deltar utifrån cv och profil.

3. Bokning av individuella möten med kandidater enligt matchning ovan.

4. Konsultstöd i anslutning till matchning och efter möte med kandidat.

5. Det är givetvis vår förhoppning att programmet leder till en överenskommelse mellan dig/ditt företag och en kandidat. Vi kan dock inte garantera det.

 

Även om du inte väljer att gå vidare med någon av kandidaterna, får du en kompetens- och kravprofil som du kan använda i framtiden.

 

Är du intresserad mejlar du anna.lundbergh@almi.se  Räkna med att arbetet du lägger ner tar 4-8 timmar. Mötena med matchade kandidater är beräknade till max två timmar per kandidat. Efter mötena är det upp till dig och respektive kandidat om ni vill gå vidare och att det slutligen blir ett styrelseuppdrag.

 

Kostnad:      6.000 kronor + moms.

 

Kontakt

Anna Lundmark Lundbergh

anna.lundbergh@almi.se

0708-149377

Almis tjänster varierar från region till region. Det här erbjudandet riktar sig till företag i Värmland.