Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Fler hållbara företag i tillväxt

Fler hållbara företag i tillväxt

Projektet Fler hållbara företag i tillväxt drivs i Dalarnas och Gävleborgs län av Almi GävleDala och finansieras av den Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Dalarna och Region Gävleborg.

Genom att identifiera och undersöka tillväxthinder, framgångsfaktorer, utmaningar och behov hos regionens små och medelstora företag kan vi göra riktade insatser för att stimulera deras tillväxt. Almi GävleDala genomförde totalt 2819 behovsanalyser hos företag under 2018. En majoritet av dessa valde att jobba vidare med Almi och våra kunderbjudanden.

 

Projektet syftar till att stärka företagsledare och deras företag i arbetet med att utvecklas, växa hållbart och bli mer konkurrenskraftiga. Tack vare en förlängning av projektet under 2019 kan vi lägga ännu större vikt vid ledarskapsutveckling, hållbarhet och styrelsearbete som vi ser tydliga behov av. Genom samverkan med andra företagsfrämjande aktörer når vi bästa resultat.

EU-logga
Region Dalarnas logga
Bild på region gävleborgs logga

Kontakt

Ida Andersson

026-66 36 66
ida.andersson@almi.se

Almis tjänster varierar från region till region. Det här erbjudandet riktar sig till företag i Gävleborg och Dalarnas län.