Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Utvecklas tillsammans
Maximera ditt företags tillväxtpotential.

Växa smart vd-grupp

Många tillväxtfrågor är gemensamma för entreprenörer som leder tillväxtföretag. I en vd-grupp hjälps deltagarna åt att hitta lösningar på olika utmaningar och kan lära av varandra inför olika vägval.

Gruppen sätts samman av företagare som är i liknande situation men inte har konkurrerande idéer. Träffarna sker på varandras företag och under Almi-rådgivarens vägledning ges stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra deltagare.

 

Syftet är att ge stöd för att organisera tillväxten och för att undvika fällor på tillväxtresan. Inspiration, stöd och verktyg för att leda ett företag i tillväxt är viktiga komponenter under träffarna. Deltagarna ges bättre insikt om tillväxtarbete och har påbörjat arbetet med att förverkliga företagets tillväxtplaner.

 

Exempel på teman på de olika träffarna är; ägare och styrelsefrågor, ledarskap, styrning, affärsmodell, internationalisering, lönsamhet och ekonomistyrning. Huvudfokus är på handling - att definiera mål och att identifiera de största utmaningar för att nå målen och att börja arbeta med åtgärder för att nå målen.

Jag vill Växa smart med Almi

Vill du veta mer om Växa smart? Fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fortsättning

Almi kan bidra på flera olika sätt under företagets tillväxtresa. Efter avslutad ”Växa smart vd-grupp” finns fler tjänster för tillväxtföretag och möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

För vem?

För dig som driver ett företag med potential att växa.

 

Vad kostar det?

Priset för Växa smart vd-grupp är 7000 kr.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så ringer vi upp dig.
*
*
*
*
?