Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
19 juni 2018

Smart rekrytering!

Att rekrytera rätt person är en av företagarens stora utmaningar idag. Hur gör man för att nå de yrkesgrupper man vill attrahera? Vad är nyttan med att visa sitt varumärke i sociala kanaler och hur skapar jag bäst genomslag för att nå fram? Och hur tar man steget utanför boxen och sina egna fördomar för att leta efter rätt kompetens istället för en viss typ av person? Vi vill välkomna dig till ett seminarium som bl.a. tar upp dessa frågor – vikten av att rekrytera strategiskt i sociala kanaler och att rekrytera mångfaldssmart!

 

 

Frida Boisen

Digitala strategier - så lyckas du nå rätt profil för din rekrytering!

FRIDA BOISEN - världsmästare i sociala medier och en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Frida är expert på hur man på bästa sätt, via sociala medier, når ut och attraherar rätt målgrupper vid en rekrytering. Välkommen att inspireras och att ta del av hennes konkreta verktyg!

Magdalena Nour

Har du råd att inte arbeta med mångfaldssmart rekrytering?

MAGDALENA NOUR, vd på MINE, har tjugo års erfarenhet av affärsutveckling med fokus på employer branding och affärsnyttan med mångfald. Magdalena pratar och diskuterar kring normer, attityder och värderingar och hur de har betydelse i inkluderande ledarskap och mångfaldsrekrytering. Mångfald är lönsamt (!) men hur ska vi göra i praktiken? Det hjälper Magdalena oss med!

 

Välkommen att anmäla dig till seminariet i Örebro här>>

 

Välkommen att anmäla dig till seminariet i Västerås här>>

 

 

Välkommen!

 

Seminariet är en del av Smart Tillväxt, ett samverkansprojekt för att stödja och utveckla små och medelstora företag så att fler företag i Östra Mellansverige når ut/vidgar sin marknad internationellt. Projektet finansieras av Almi Företagspartner AB, Region Västmanland, Region Örebro län och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.