Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
15 juni 2021

Bild Stina Liivamäe

Hej Stina och välkommen till Almi Mälardalen! Vem är du?

Tack snälla, känns mycket bra att vara här! Jag heter Stina Liivamäe och är precis nyinflyttad Örebrobo. Född och uppvuxen i Nyköping men har under åren hunnit med att jobba och plugga i olika städer.  

 

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag?

Att få arbeta med och hjälpa drivna företagare att växa och utvecklas men också få vara ett stöd i deras förändringsresa. Hjälpa dem ställa om till ett nytt förhållningssätt och allt vad det innebär med dagens och framtidens digitala klimat. Utmana dem att tänka nytt och se nya affärsmöjligheter i takt med snabbt förändrade behov och beteenden, fokusera på vad som ska åstadkommas och inte tekniken i sig. Förutom allt ovan så ser jag så klart även fram emot att få utvecklas och lära massor själv.

 

Vad gjorde du innan du började på Almi?

Senast jobbade jag som konsult och projektledare inom IT med olika verksamhetsutvecklingsinitiativ. Innan dess har jag varit inom tillverkningsindustrin som produktionsledare, processingenjör och även arbetat som frisör innan jag valde att plugga vidare.

 

Vilka nyttiga erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

Det jag främst tar med mig från senaste arbetet är kännedom om vikten av att styrelse och ledning behöver vara tydliga med de gemensamma mål som alla ska sträva efter, i synnerhet under en förändringsresa. I övrigt är jag duktig på att lyssna och vara lyhörd och tycker det är oerhört viktigt att ta reda på vilken nytta en förändring ska leda till och inte förändra för förändringens skull.

 

Hur ser du på Almis roll i samhället och i näringslivet?

En viktig aktör som genom olika insatser är med och skapar tillväxt och därigenom får fler människor i arbete. I vissa fall även ett steg från utanförskap till självständighet och självförsörjning som alla är en del av, och viktiga, för en hållbar samhällsutveckling. En samarbetspartner som kan hjälpa till och öppna dörrar till andra aktörer som kan leda till nya affärsmöjligheter.

 

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Det går bra att ringa eller maila mig, mina kontaktuppgifter finns på vår kontaktsida.

 

 

Tack för pratstunden Stina och varmt välkommen till Almi Mälardalen!