Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 13 september 2021

  Starta Företag eller utveckla ditt företag? Lär dig mer på vår workshopsserie

  Vill du göra drömmen till verklighet? Här kommer det första steget till ditt egna framgångsrika företag. Almi, Nyföretagarcentrum och Kungsbacka Kommun bjuder in till en workshopsserie om att starta och driva ett eget växande bolag. Workshopsserien består av 5 separata delar som ger dig både kunskap och inspiration. De skapar också handlingskraft vilket ger dig möjlighet att ta företagandet till en långsiktigt, hållbar och lönsam verksamhet.
 2. 8 september 2021

  Almi gästar Alkompis Marknad

  Måste alla företag ha som ambition att växa? Hur växer man på ett hållbart sätt och vilka hjälpmedel finns på vägen?
 3. 8 september 2021

  Välkommen till Halland Tech Week

  Lär dig mer om ny teknik, digital omställning, AI, VR m.m. och får möjlighet att möta företagsledare, inspiratörer och forskare.
 4. 30 augusti 2021

  Ansök eller nominera någon du känner till SKAPA-förebild 2021

  Stiftelsen SKAPA som delar ut Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset inbjuder till att nominera till ”SKAPA-förebild till minne av Leffe Smith”. Detta pris introducerades för två år sedan och är på 100 000 kronor och nomineringstiden går ut 15 september 2021.
 5. 23 augusti 2021

  Vi har alla samma mål, att bygga bärkraftiga företag

  ”Det är fantastiskt roligt att träffa så många drivna människor och få ta del av deras drömmar och idéer. Som rådgivare på Almi känns det som om man gör en samhällsinsats varje dag, Sverige behöver fler bärkraftiga företag och att vara med och bidra till det är en ren förmån.”