Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 4 maj 2021

  Tillväxt med lönsamhet? Så här gör du!

  Första steget är att ta kontakt med oss på Almi. Vi har både erfarenheten och kompetensen som gör att vi kan coacha dig och ditt företag till nästa nivå – oavsett var du befinner dig på din tillväxtresa. Om svaret är nej på någon av nedanstående frågor, ska du inte tveka att ta en kontakt med oss.
 2. 3 maj 2021

  Almi var med oss från start

  ”Jag har själv ingen bakgrund inom bygg, snarare ett stort intresse för byggnation. Jag är övertygad om att det kan finnas stora fördelar med det – att komma in i en ny bransch, se på den med andra ögon och utmana gamla sanningar om det finns andra alternativ som är bättre. Och det är det vi gör nu”, säger Henning Eliasson, vd på KJ Nordic AB i Varberg.
 3. 29 april 2021

  Delårsrapport januari - mars 2021

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital
 4. 28 april 2021

  Finansieringen från Almi gör pusslet komplett

  ”Det känns fantastiskt att kunna lägga den pusselbit som saknas så att ett halländskt företag kan fortsätta utvecklas och växa långsiktigt och lönsamt. Almi är en möjliggörare som tillför något väldigt konkret, nämligen ekonomiska medel för att entreprenören ska kunna ta nästa steg i sitt företagande”, säger Indra Ekroth som är finansieringsrådgivare på Almi Halland.
 5. 23 april 2021

  Tillväxtfacilitatorn

  De stöttar, vägleder, finansierar och ger energi till företagare över hela Sverige. Sedan 1994 bistår statligt ägda Almi företag i alla branscher, allt ifrån tillverkande företag i Småland till techbolag i storstan. Almi genererar tillväxt, långsiktig hållbarhet och är ett komplement till privata aktörer på marknaden.