Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 22 oktober 2020

  LMAB Småland utvecklar bolaget med Almis Tillväxtlån

  LMAB Småland är ett träföretag i Lenhovda som har använt Almis Tillväxtlån för att göra investeringar i företaget och utveckla en ny egen produkt. Se filmen där Anders Samuelsson, vd på LMAB Småland AB, berättar mer om vad Almis Tillväxtlån har inneburit för företagets utveckling.
 2. 21 oktober 2020

  Moves & Motivation går framåt och vidare med Almis utökade rådgivningsinsatser

  Till följd av coronapandemins spridning blev Moves & Motivation i Växjö AB tvungna att anpassa verksamheten efter det nya nuläget. Företaget kom i kontakt med Almi och och tog del av erbjudandet "Utökade rådgivningsinsatser" och kunde därigenom snabbt fastställa vad de behövde fokusera på för att ta sig framåt och vidare. 
 3. 19 oktober 2020

  Årets Företagare i Sverige 2020

  Vinnare av Årets Unga Företagare i Sverige 2020 är Uppsalaföretagarna Linus Werner och Hugo Larsson med Save by Solar Sweden.
 4. 19 oktober 2020

  Bankchefer tror på stark konjunktur

  En majoritet bland bankkontorschefer runt om i landet tror på en stark konjunkturutveckling under det kommande året. Man är också mycket optimistisk om den kommande företagsutlåningen. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 5. 16 oktober 2020

  Almi Kronoberg växlar upp – flyttar till nya lokaler i World Trade Center

  Från den 1 december kan länets företag möta Almi Kronobergs rådgivare i nya lokaler i World Trade Center i Växjö. - Det ger oss en bra möjlighet att modernisera vårt sätt att arbeta, men viktiga fördelar blir givetvis också trivsel och motivation, säger Mats Lundmark, vd på Almi Företagspartner Kronoberg AB.