Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 17 september 2021

  Mentorn blev ett bollplank för tillväxt

  Se webinaret om hur mentorn blev ett bollplank för tillväxt! Vi diskuterar bland annat mentorskap och utveckling av företag tillsammans med de inbjudna gästerna Rolf Dahlberg från Confido Redovisning som har varit mentor, och Evelina Nilsson och Pierre Blennmyr från POÉ Interiör som har varit adepter.
 2. 14 september 2021

  2021 års SKAPA-pristagare i Kronoberg är utsedda

  Nu är 2021 års SKAPA-pristagare utsedda i Kronoberg och till den nationella finalen skickas ett bolag som har uppfunnit ett ergonomiskt, virtuellt tangentbord och ett bolag som har uppfunnit ett miljövänligt fundament för montering av gravstenar. Se vilka vinnarna är och läs intervjuerna vi har gjort med dem här!
 3. 9 september 2021

  Höstens trendspaningar

  Här kan du läsa mer om höstens omgång av föreläsningsserien Trendspaning i det nya normala!
 4. 8 september 2021

  Almi gästar Alkompis Marknad

  Måste alla företag ha som ambition att växa? Hur växer man på ett hållbart sätt och vilka hjälpmedel finns på vägen?
 5. 1 september 2021

  Nytt regionalt företagsstöd för omställning

  Region Kronoberg initierar en ny insats för att stödja regionala företag som behöver ställa om sin verksamhet till följd av coronapandemin. Omställningscheckarna är framtagna för att stödja insatser inom hållbar omställning, digitalisering & innovation eller internationalisering. Region Kronoberg ansvarar för stöden i samverkan med Almi Företagspartner Kronoberg AB och utöver ekonomiskt stöd får företagen även rådgivning av Almis rådgivare.