Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 29 april 2021

  Delårsrapport januari - mars 2021

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital
 2. 23 april 2021

  Tillväxtfacilitatorn

  De stöttar, vägleder, finansierar och ger energi till företagare över hela Sverige. Sedan 1994 bistår statligt ägda Almi företag i alla branscher, allt ifrån tillverkande företag i Småland till techbolag i storstan. Almi genererar tillväxt, långsiktig hållbarhet och är ett komplement till privata aktörer på marknaden.
 3. 14 april 2021

  Vill du komma igång med din digitala strategi? Boka tid med Almi!

  Hur kan Almi hjälpa dig att ta vara på digitaliseringens möjligheter? Vi börjar med att titta på nuläge och på hur din framtida målbild ser ut. Tillsammans skapar vi dels en plan för arbetet att nå dessa mål och samtidigt hänga med i...
 4. 14 april 2021

  Låneindikatorn - Stark konjunktur för mindre företag

  En majoritet bland bankkontorschefer runt om i landet tror på en stark konjunkturutveckling för företagen. Man ser också mycket optimistiskt på den kommande företagsutlåningen. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 5. 8 april 2021

  Utblick LIVE - här hittar du alla sändningarna!

  Under hösten 2020 drog Almi Skåne igång programserien Utblick LIVE. Här får du träffa olika typer av företagare som i samtal med Almirådgivare berättar om hur deras verksamheter lyckats hantera och till och med dra nytta av coronapandemin, samt hur Almi varit med och hjälp företagen under omställningsresan. Du hittar alla avsnitten här!