Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 19 oktober 2020

  Årets Företagare i Sverige 2020

  Vinnare av Årets Unga Företagare i Sverige 2020 är Uppsalaföretagarna Linus Werner och Hugo Larsson med Save by Solar Sweden.
 2. 19 oktober 2020

  Bankchefer tror på stark konjunktur

  En majoritet bland bankkontorschefer runt om i landet tror på en stark konjunkturutveckling under det kommande året. Man är också mycket optimistisk om den kommande företagsutlåningen. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 3. 12 oktober 2020

  Växla upp ditt företags digitaliseringsresa

  Är det något som kommit med coronakrisen så är det att digitaliseringen har fått en snabbskjuts som heter duga. Vi har blivit tvungna att lära om och lära nytt. Där det tidigare fanns en motvilja har man helt enkelt kastats in i videomöten och chattforum. Vissa bolag har blivit tvungna att hitta innovativa, digitala lösningar och i vissa fall ställa om hela sina verksamheter.
 4. 7 oktober 2020

  Dags att blicka framåt och framtidsäkra.

  Från ett akut krisläge i hela världen till att göra sig redo att möta framtiden. När pandemin slog till ökade arbetsbelastningen för oss på Almi. Många företag är redo att blicka framåt. Thomas Ohlsson, kreditchef hos oss på Almi Företagspartner Värmland ger dig sina fem bästa tips för att ställa om och framtidssäkra.
 5. 6 oktober 2020

  Young Professionals har sagt sitt!

  Almi kammar hem andra plats som attraktiv och spännande arbetsgivare för ekonomi-studenter!