Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
3 september 2021

Kommunikations- och marknadsansvarig till Almi Väst

Almi erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Det gäller både företag som är i startupfas och befintliga företag. Genom dotterbolaget Almi Invest investeras riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi har länge arbetat nära tillväxtföretag. Det har gett en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär och vad som krävs för att lyckas. www.almi.se


Hjälp oss att utveckla Västsveriges företag.

 

Är du expert på kommunikation och marknadsföring? Är du en stjärna på datadriven marknadsföring baserad på kundinsikter?

 

Bra, då är det dig vi söker! Vi är bäst på att skapa tillväxt i små och medelstora företag och behöver nu dig som kan hjälpa oss att marknadsföra Almis erbjudande.

 

Du är expert på kommunikation och marknad, med fokus på digital kommunikation och kundinsiktsdriven marknadsföring. Du är initiativtagande, analytisk och snabbtänkt. Du är strukturerad och har god planeringsförmåga. Dessutom skriver du bra. Har koll på designverktygen. Och du är bäst på att se till att vi når ut till alla företagare i Västra Götaland som söker tillväxt. 

 

Du kommer att arbeta strategiskt och operativt med att positionera Almi på allra bästa sätt utifrån den varumärkesstrategi och de nationella strategier och mål som är satta för Almi nationellt, internt och externt. Tjänsten är placerad i Göteborg.

 

Vi tror att du har följande bakgrund:

 

  • Utbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens.
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete med digital kommunikation/marknadsföring, gärna inom tjänsteföretag.
  • Erfarenhet av att utveckla och bygga varumärken.
  • Erfaren projektledare och kravställare, meriterande är ledarerfarenhet.
  • Erfarenhet av att skriva innehåll för flera olika kanaler samt arbetat med Marketing Automation, SEO och SEM.
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av något av programmen Indesign, Illustrator, Photoshop och filmredigeringsprogram.

Och ett brinnande intresse för företagande och entreprenörskap!

Vi ser fram emot att träffa dig snart!

 

Att arbeta på Almi

 

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget och affärsmässigheten en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att tillsammans med dina kollegor arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Arbetsmiljön präglas av glädje och stort engagemang där vi värdesätter modet att tänka nytt. 

På Almi värdesätter vi olikheter, vi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Bakgrundskontroll görs på slutkandidat.

 

 

Ansökan

Ansök genom att svara på tre korta frågor, spela in en kort film om varför du är intresserad av tjänsten och bifoga en CV. Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För frågor kontakta Anna Petersson rekryteringskonsult anna.petersson@pspartner.se 0761717645.

Vill du veta mer om Almi och våra erbjudanden? Vi berättar gärna mer!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig inom kort!
*
*
*
*
?