Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Företagsakuten Fyrbodal
För små- och medelstora företag i ekonomisk kris eller som har en ekonomisk utmaning.
Behöver du hjälp?

Ekonomiska problem i företaget?

Företagsakuten Fyrbodal drivs av Almi Väst på uppdrag av Fyrbodals kommunalförbund. Syftet är att erbjuda hjälp till etablerade företag i regionen som har hamnat i ekonomisk knipa, för att i möjligaste mån förhindra konkurs och rädda arbetstillfällen.

 

Ekonomisk knipa eller kris kan till exempel röra sig om obetalda skulder, problem att betala skatter, problem med lönsamheten eller att det är omöjligt att betala ut anställdas löner. 
Men det måste inte alltid handla om rena ekonomiska problem. Ibland behövs det bara ett bollplank för att ta sig vidare. Väldigt många arbetar så hårt och mycket att de inte själva kan se möjligheterna. 


Rådgivarna på Företagsakuten har tystnadsplikt och kan bistå med kunskap, erfarenhet och kontaktnät. Målet är att den som vänder sig till Företagsakuten ska få den första kontakten inom 24 timmar.

 

Rådgivningen är kostnadsfri.

 

Genom att fylla i formuläret nedan godkänner du att dina uppgifter skickas till Elin Stark, Affärschef Almi Fyrbodal och Carin Ramneskär, rådgivare, som arbetar med Företagsakuten i Fyrbodal.

 

Kontakta oss i tid. Då har du större handlingsfrihet.
Carin Ramneskär, rådgivare Almi Väst

Så funkar det

  • Kontakt inom 24 timmar
  • Upp till fem timmars rådgivning
  • Hjälp med att ta fram en handlingsplan
  • Hjälp med frågor kring kapitalbehov
  • Kostnadsfritt

Kontakta Carin Ramneskär via formuläret nedan. Och tveka inte - Carin har lång erfarenhet av att hjälpa företagare i tuffa lägen och hon har tystnadsplikt.

Vill du komma i kontakt med företagsakuten i Fyrbodal?

En kort beskrivning av situationen inklusive de åtgärder du redan tagit samt om du har anställda i meddelandefältet längre ner.
*
*
*
*
*
?