Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 5 september 2023

  Almis vd Britta Burreau har gått bort

  Det är med stor sorg som Almi AB meddelar att vd Britta Burreau har gått bort efter en kort tids sjukdom. Hon blev 59 år.
 2. 14 augusti 2023

  Inspirationskväll för kvinnliga företagare den 7/9 på Varbergs Stadshotell

  Du kommer att få lyssna till Ammi Schaffler och hennes entreprenörsresa och passion för personlig utveckling. Idag inser hon att mindset och förståelsen för vad som sker i vårt undermedvetna, troligtvis är den viktigaste pusselbiten för att lyckas stort som företagare. Vi får även lyssna in Mårten Westlund, idag PR- och kommunikationschef på Liseberg och en fena på att skapa en kedja av upplevelser. Att det ”knallar och går”, det är Mårtens mardröm.
 3. 27 juni 2023

  Delta i strategigrupp i höst

  Strategigruppen är för dig som driver företag och har viljan att utvecklas och växa. Här ger du dig förutsättningar att bli en bättre ledare. Du kommer inspireras, utmanas och utvecklas tillsammans med andra. Start 20 oktober!
 4. 19 juni 2023

  Dags att nominera ett halmstadföretag till årets tillväxtföretag

  Vi har länge haft ambitionen och viljan att vara med och uppmärksamma duktiga företag och har i samband med Halmstads näringslivsgala fått förmånen att dela ut priset ”Halmstads Tillväxtföretag”.
 5. 30 maj 2023

  Kapital för företagens hållbara satsningar

  Företag som arbetar med miljömässig och social hållbart blir också mer finansiellt hållbara. Almi har kapital att låna ut till, eller investera i, företag som behöver finansiering.