Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
2 april 2023

Ta ditt företag till nästa nivå med vårt expertteam

I projektet Fokus Tillväxt har vi skapat en unik plattform för etablerade företagare i Skåne. Här har vi samlat ett team av erfarna experter med olika kompetenser från näringslivet, som är redo att hjälpa dig som entreprenör, helt kostnadsfritt.

Oavsett om du vill digitalisera din verksamhet, expandera internationellt, utveckla din affärsmodell eller gå mot en mer hållbar produktion, så finns vi här för att stötta dig. Allt du och ditt företag behöver göra är att vilja växa.

 

Skicka in din intresseanmälan, så kontaktar vi dig snarast!

 

Så funkar det

Fyll i intresseanmälan ➡️  en rådgivare från Almi kontaktar dig och bokar in ett möte ➡️ ni kommer fram till dina behov och prioriteringar ➡️ därefter matchar vi dig med rätt experter. 

 

Vi har handplockat vårt team för att ge dig som entreprenör den bästa möjliga coachningen. Tillsammans kommer ni att hitta nyckeln till ökad lönsamhet och du kommer att utrustas med de resurser som krävs för att nå dina mål inom dessa fokusområden:

 

Internationalisering

Regional exportsamverkan Skåne (Business Sweden, Almi, Exportkreditnämnden, Invest in Skåne, Enterprise Europe Network) stärker ditt företags internationaliseringsförmåga och hjälper dig att ta ditt första eller nästa steg på nya marknader. 

 

Hållbarhet
Almi, IUC Syd, Sustainable Business Hub och RISE ger dig kunskap och verktyg för att stärka företagets omställning till en grön och koldioxidsnål ekonomi genom digital utveckling, nya affärsmöjligheter, utvecklade affärsmodeller och innovationer.

 

Digitalisering
Almi, Kunskapspartner, Mobile Heights och Media Evolution ger dig kunskap och verktyg för att stärka företagets digitaliseringsförmåga och utveckla konkurrenskraftiga erbjudanden och digitala affärsmodeller.

 

Affärsutveckling
Med hjälp av Almi och andra aktörer, får du en djupare kunskap i hur du skapar ökad lönsamhet i bolaget genom att kontrollera interna flöden och planera för långsiktig tillväxt.

 

Kompetensutveckling
Med hjälp av bland andra Almi och IUC Syd får du hjälp med att kartlägga företagets kompetensbehov och hitta de nyckelkompetenser som bedöms ge ditt företag ökad tillväxt och produktivitet. 

Exempel på kundcase

Frågor om Fokus Tillväxt?

Kontakta Märta Unger, företagsrådgivare på Almi

Kontakta Märta

Skicka in din intresseanmälan till Almi
Vi kommer kontakta dig inom kort och boka in ett möte för att prata mer om dina behov och hur projekt Fokus Tillväxt kan hjälpa dig. Allt är helt kostnadsfritt!

 

 

Fokus Tillväxt - ett regionalt samarbete
Fokus Tillväxt är ett projekt Region Skåne initierat tillsammans med Almi Skåne och andra företagsfrämjande aktörer, för att hjälpa regionala företag att växa och öka sin lönsamhet. Almi har stor erfarenhet av tillväxtresor och har hjälpt många entreprenörer som du till framgång.

 

Övriga aktörer:

Enterprise Europe Network

Business Sweden

E-Commerce Park

EKN

IUC Syd

Innovationscenter för landsbygden

Mobile Heights

RISE

Sustainable Business Hub

Media Evolution

Kristianstad yrkeshögskola

Högskolan Kristianstad

Ta första steget idag!

Välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss inom kort och bokar in ett kostnadsfritt möte!
*
*
*
*
*
?