Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
24 februari 2022

Från VD till VD – De utvecklar sina bolag tillsammans

Söker du ett sammanhang där du och andra VD-ar hjälps åt att lösa utmaningar i företagandet, dela med sig av sina kontakter och lära av varandra inför viktiga vägval?

Du är varmt välkommen till en av Almis VD-grupper, med fem till sju deltagare från olika branscher. Kommande vd-grupper startar löpande. Anmäl dig här >>.                                                      

Elias Gustavsson är vd för Annevo i Göteborg, ett idédrivet konsultbolag som utvecklar digitala produkter.

Han är glad att han tackade ja till vd-gruppen eftersom den ger så mycket tillbaka.

 

blobid1.jpg

Vad gör ni i din VD-grupp?

 

Utöver att skapa ett nätverk med företagsledare i andra branscher så jobbar vi med att fokuserat värka fram lösningar på respektive bolags utmaningar. Oftast sitter respektive vd inne på svaret själv men det blir en ganska påtaglig effekt när vi utifrån kommer in och ger våra perspektiv. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att trots bransch, bakgrund, etnicitet, kön och utbildning så står vi ofta inför samma utmaningar. 

 

Vad ger det dig som VD?

 

Framför allt glädje och inspiration. Man blir liksom ett lag, och man hejar på resten av gänget och vill att de ska lyckas, utan incitament. Det är en ganska ovanlig upplevelse i företagsklimatet som råder. Jag är också imponerad över nivån av transparens jag upplever från samtliga. 

 

Varför är det värt att lägga tid på?

 

Min övertygelse är att många ledare känner sig ensamma i sin roll och kanske också ensamma i sina utmaningar. Man kan kanske inte lösa alla eller några problem genom att delta i programmet, men man får en gemenskap utanför sin comfort zone, en gemenskap som också delar perspektiv och insikter.
Jag tror att de flesta bolag har stor nytta av att utsätta sig för detta och om man i slutändan har fått hjälp eller hjälpt andra så känns det ju lika bra oavsett, eller hur? 

 

styrelse_seo.gif

Bli kontaktad av en rådgivare och

få mer info om nästa Vd-grupp i din region.

Anmäl dig till vd grupp nära dig

Vd-Grupp Väst

*
*
*
*
?