Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 21 november 2022

  Årets Nybyggare 2022 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 2. 21 november 2022

  Testa din innovation med bidrag från Almi

  Vill få klarhet i om det faktiskt går att skapa en affär av din innovation? Du kan få upp till 100 000 kronor i bidrag och coachning av erfarna innovationsrådgivare.
 3. 17 november 2022

  Nu öppnar anmälan till vårens vd-grupper

  Att leda ett företag är roligt, men inte alltid enkelt. Vill du dela erfarenheter med andra företagsledare, få nya perspektiv och utveckla både dig själv och ditt företag. Läs vad det gav Annika och Elias.
 4. 8 november 2022

  Ledig tjänst: Rådgivare till Almi Företagspartner Väst - Skaraborg och Fyrbodal

  Denna roll kommer vara inriktad på affärsutveckling och affärsrådgivning. Du kommer verka i ett stort geografiskt område då du kommer att utgå från såväl vårt kontor i Skövde som vårt kontor i Trollhättan. Du kommer att bli en av våra viktigaste kuggar för att arbeta med affärsutveckling till små - och medelstora företag i dessa regioner.
 5. 8 november 2022

  Ledig tjänst: Rådgivare med finansiell inriktning Almi Företagspartner Väst - Fyrbodal

  Denna roll är inriktad på ekonomi, finansiering och att stötta våra kunder i diskussioner kring lönsamhet. Som rådgivare kommer du att möta många företagare och din uppgift är att analysera kundens behov av affärsutveckling och finansiering samt att föreslå lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden.