Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Svårt att skapa intresse för hur ni arbetar med hållbarhet?

När alla företag vill berätta för sina kunder och samarbetspartners hur man jobbar med hållbarhetsfrågor är det svårt att sticka ut. Men det finns bra sätt – kika här!

Plötsligt vill alla bolag berätta hur klimatvänliga de är. Men det gäller som alltid att sticka ut i bruset.

Så här kan du göra:

Använd storytelling

Om du genom storytelling – alltså genom att berätta er egen story eller historia – beskriver om er plats i världen och hur ni bidrar till att världen ska bli bättre har du större chans att vara unik. Ingen annan har exakt er story.

Våga nischa

Som i de flesta verksamheter är det ofta bättre att nischa sig än att greppa över alla frågor samtidigt. Se vilka hållbarhetsfrågor som ni kan ta ställning i. Det gör er kommunikation tydligare.

Var öppen och ärlig

Om du alltid är öppen och ärlig med ert arbete – både när det går bra och dåligt – vinner du trovärdighet hos kunderna. Skapa personligt och äkta innehåll på det viset.

efs-logga.jpgInsatsen är en del av "Hållbara Intraprenörer", ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden, som ska bidra till strategisk kompetensförsörjning genom stöd till kompetenshöjande insatser inom hållbar utveckling för yrkesverksamma i små och medelstora företag.

Framtidstips direkt till din inkorg!