Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Tips och råd

Framtidstips: Globala målen

De flesta känner till att FN:s globala mål finns, några vet vilka de är, färre vet hur de ska använda dem praktiskt i sitt företagande. Här får du tips och inspiration på hur du kan använda globala målen för att utveckla din affär.

Ta första steget att framtidsrusta ditt företag - kontakta oss för ett första möte!

gustav-stenbeck-400.jpg

Hur kan små och medelstora företag komma igång med de globala målen?

FN:s globala hållbarhetsmål kan kännas lite fluffiga och abstrakta. Hur kan man som ett litet eller medelstort företag ta sig an dem på ett vettigt, hanterbart sätt? För att svara på detta har vi bjudit in Gustav Stenbeck, vd Mestro, som jobbar med att kombinera lönsamhet och hållbarhet för att skapa både dagens och morgondagens vinnande bolag.

 

Lyssna på avsnittet här:
Apple Podcast

Spotify

Acast

kaj-torok-400.jpg

Vad kan vi lära oss av MAX Burgers när det kommer till att jobba med de globala målen?

I detta avsnitt träffar vi Kaj Török, hållbarhetschef på MAX Burgers. Han blev 2020 utsedd till årets bästa hållbarhetschef, och är en av drivkrafterna bakom MAXs hållbarhetsarbete för att nå FN:s globala 1,5-gradersmål. Han delar med sig av sina bästa tips på hur man som företagare kan använda de globala målen, både för att identifiera utmaningar och risker, men även till att hitta nya affärsmöjligheter.

 

Lyssna på avsnittet här:
Apple Podcast

Spotify

Acast

“Från ord till handling” är en serie korta program från Almi där vi pratar om hållbarhet, eller rättare sagt pratar om hur man går från att bara prata, till att faktiskt göra saker.

 

Se avsnittet som handlar om globala målen här